Υπηρεσίες

Επισκευές Δυναμό - Μίζας

Η εταιρεία μας δημιούργησε ένα νέο πρωτοποριακό τμήμα το STAL service. Το τμήμα αυτό συλλέγει και ανακατασκευάζει όλα τα παλιά μέρη σε μίζες και αλτερνεϊτορ που έχετε στο κατάστημα σας, σε τιμές πολύ ενδιαφέρουσες για την επιχείρησή σας. Τιμές κατά πολύ χαμηλότερες των ανακατασκευασμένων χωρίς καμία διαφορά σε ποιότητα και εμφάνιση από ένα ανακατασκευής και πάντα με την εγγύηση της STAL. To νέο μας τμήμα αναλαμβάνει επίσης το service και την ανακατασκευή των κομματιών που έρχονται με βλάβη σε αυτοκίνητα στο κατάστημά σας, με παραλαβή και παράδοση στην επιχείρησή σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

20161205_153239
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επισκευές Γρανάζια - Μπουτόν

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακατασκευή όλων των γραναζιών που έχετε στο κατάστημά σας. Συλλέγοντας όλα τα παλαιά γρανάζια σας, τα ανακατασκευάζουμε εξ ολοκλήρου με εγγύηση και σε τιμή που δεν υπάρχει στην αγορά (όλους τους τύπους των γραναζιών Ευρωπαϊκά και Ιαπωνικά). Αναλαμβάνουμε επίσης και την ανακατασκευή των παλαιών μπουτόν όλων των τύπων με εγγύηση και σε πολύ καλή τιμή.

Δίκτυο Πωλήσεων

Με το οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων εξυπηρετούμε καθημερινά όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

SEAT1
mizes-1a

Εμπόριο

Η εταιρεία STAL μπαίνει πλέον δυναμικά και στην εμπορία καινούριων προϊόντων. Μίζες και δυναμό εξ’ ολοκλήρου καινούρια είναι πλέον στην άμεση διάθεσή σας με την ποιότητα και την εγγύηση της STAL.

Εξειδικευμένες Πληροφορίες