Η εταιρεία STAL ιδρύθηκε το 1982 και είναι σχεδόν 40 χρόνια στο χώρο της ανακατασκευής. Διαθέτουμε περισσότερους από ένα εκατομμύριο κωδικούς τους οποίους και σύντομα θα τους διαθέτουμε και μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (eshop).  Το άριστα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και με τις επενδύσεις μας σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό καταφέραμε η εταιρία μας να είναι η πρώτη ελληνική καθετοποιημένη βιομηχανία ανακατασκευών και σε συνδυασμό με τα άριστης ποιότητας ανταλλακτικά, αποτελούν εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της.

Καλύπτουμε όλη την σειρά επιβατικών, λεωφορείων, φορτηγών, σκαφών και μηχανημάτων που υπάρχουν στην αγορά. Με παραλαβή και παράδοση από την επιχείρησή σας συλλέγουμε και ανακατασκευάζουμε πλήρως τα κομμάτια που επιθυμείτε.

Η εταιρία Autospark Ι.Μπουρλόγλου & Σια Ο.Ε. διαθέτει το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα και φημίζεται για τις άμεσες αποστολές σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο (μέσω του autospark.eu) προσφέροντας ηλεκτρικά είδη αυτοκινήτων σε καταστήματα και ιδιώτες.

Για πάνω από 40 χρόνια, η εταιρεία μας μπορεί και εξασφαλίζει χαμηλές τιμές για τους επαγγελματίες πελάτες (συνεργεία, ηλεκτρολογεία, εμπόριο ανταλλακτικών). Η συγκεκριμένη παροχή (b2b), αφορά αγορές, για τις οποίες εκδίδονται τιμολόγια χονδρικής πώλησης.

Τιμές χονδρικής παρέχουμε σε όλα μας τα είδη που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα www.autospark.gr. Το Autospark.gr θέλοντας να προστατέψει τους συναδέλφους και επαγγελματίες δεν παρέχει χονδρικές τιμές σε ιδιώτες.

Για την εγγραφή σου στο πρόγραμμα χονδρικής, παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310536381.